Vendégkönyv

Írja le véleményét a vendégkönyvembe, hogy mások is láthassák, hogyan élte meg a kezelést, milyen tapasztalatai voltak. A negatív véleményeknek is örülök, mert azokból tudok továbbfejlődni.

Tim Zsolt
Csak szuperlativuszokban tudok beszèlni Richárdról és a kezelésről is. Nagyfokú derèk fájdalommal érkeztem hozzá és a kezelés végère, ez minimálisra csökkent. Nagyon ért ahhoz amit csinàl és képvisel. Kedves és baráti volt végig a légkör nála. Mindent precízen elmondott a becsípődésemről. Csak ajánlani tudom mindenkinek és fogom is. Isten àldja az ilyen gyógyítókat??????

2018. november 29. csütörtök
Zemlényi Gyula
Korábban már voltam Budapesten csontkovácsnál 1-1 alkalommal és elég is volt belőle. Ezt követően ismertem meg Richárdot, a munkája kiváló, már a második alkalommal rendbe hozta az egészségemet. Munkáját nagy szakmai hozzáértéssel és becsülettel végzi. Nagyon ajánlom mindenkinek!

2018. október 28. vasárnap
Herczegh Árpádnė
Richárd egy nagyon kedves szimpatikus ės intelligens fiatal ember! Nagy gondot fordìt az emberre . Most voltam először, kiėrtékelte az orvosi papírjaimat, tájékoztatott sok mindenről. Nagyon jô volt a kezelės , megkönnyebbülve távoztam. Ûgy jöttem el mint aki fel van töltődve. Igaz mondta csodát nem īgér de most az nekem mindennél többet ėr hogy csökkentek az iszonyatos fájdalmaim már az első kezelés után!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kõszönöm!!!

2018. szeptember 30. vasárnap
Török Péter
Rendkívül hatékonynak találtam a kezelést. Kórtörténetet állít fel Richárd és a kezelésen túl különféle gyakorlatokat mutatott, amelyek segítenek a deformáció megszüntetésében!

2018. szeptember 05. szerda
Kalinkáné Győrössy Anna
Áldás a kezeire! :) Még az elején tartok a kezelésnek mert egy "romhalmaz" vagyok, aminek a felépítéséhez idő kell, de az eddigiek alapján jó szívvel ajánlom mindenkinek! Már nem recseg a nyakam, és nem szédülök ha csinálok egy fejkörzést, és a második kezelés után tudok törökülésben ülni ami eddig nem ment fájdalom nélkül. Az utolsó kezelés után még jelentkezem

2018. szeptember 04. kedd
 
Powered by Phoca Guestbook

Üzenet küldése