Vendégkönyv

Írja le véleményét a vendégkönyvembe, hogy mások is láthassák, hogyan élte meg a kezelést, milyen tapasztalatai voltak. A negatív véleményeknek is örülök, mert azokból tudok továbbfejlődni.

Dihen István
A kezelés óta az ujjam állapota javult, köszönhetően a hasznos információknak és tanácsoknak. A GV terápia is hasznos volt, jobb az általános állapotom. Ahogy lesz egy kis időm, újra jelentkezni fogok.

2018. augusztus 08. szerda
Tamás János
Korrekt, szakszerű kezelés és részletes tájékoztatás.

2018. július 20. péntek
Mihalikné Bagyinka Judit
Köszônōm ônnek , a szakèrtelmèt, empátiájât, profizmusât, sokoldalú tudásât, mellyel mâr az első kezelės után csōkkenteni tudta elviselhetetlen szėdūlèsemet, oldotta sokėvtizedes csigolya elvâltozåsaim okozta heves fâjdalmaimat, s minden tovâbbi kezelės utân kôzelebb visz engem a remėnyteljes jobbulås ,esetleges gyógyulás felė ! Ėn jó ùton jârok ! A legjobb helyre kopogtam be , ahol egy megnyerő Emberrel talålkoztam, aki meghallgatott, nem szakįtott fèlbe, nem kezelt le, -- nem įgèrt azonnali gyógyulâst, sem azt, hogy nem lehetnek esetleges kellemetlensēgek, de megmutatta nekem, hogy aktįv részvètelemmel, együttműködèsemmel ez nem egy cèl nėlküli fâjdalom, ennek eredmènye lesz! -- ės lett is! -- hiszen mâr az első kezelès is enyhülèst hozott szâmomra, -- tovàbb növelve bizalmamat hatârozott mozdulataiban, javulâsomban! Minden tovâbbi kezelès tovâbbi remènyt hoz szâmomra! Mâr merek a jövőre gondolni,merev vâllaim újra tartâst kapnak, a fájdalmas izmok abroncsos szorîtâsa lazúl! Csak azt mondhatom:Áldâs kezeire,kedves Richârd! Kėrem, lėpjenek be ezen az ajtón Önök is, hisz gyógyulâst keresve nyitottâk meg ezt az oldalt! Akit megismerhetnek, egy komplex tudâsú, holisztikus szemlèletű nagyszerű Ember!! 2018 mâjus 30-- SZERDA

2018. május 30. szerda
Ferenczy Orsolya
Nagyon kellemes volt a kezelés, és sokat segített.

2018. április 20. péntek
Bényei János
Egy kellemes időtöltés volt egy kellemes, szakértő emberrel.

2018. március 29. csütörtök
 
Powered by Phoca Guestbook

Üzenet küldése