Vendégkönyv

Írja le véleményét a vendégkönyvembe, hogy mások is láthassák, hogyan élte meg a kezelést, milyen tapasztalatai voltak. A negatív véleményeknek is örülök, mert azokból tudok továbbfejlődni.

Herczegh Árpádnė
Richárd egy nagyon kedves szimpatikus ės intelligens fiatal ember! Nagy gondot fordìt az emberre . Most voltam először, kiėrtékelte az orvosi papírjaimat, tájékoztatott sok mindenről. Nagyon jô volt a kezelės , megkönnyebbülve távoztam. Ûgy jöttem el mint aki fel van töltődve. Igaz mondta csodát nem īgér de most az nekem mindennél többet ėr hogy csökkentek az iszonyatos fájdalmaim már az első kezelés után!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kõszönöm!!!

2018. szeptember 30. vasárnap
Török Péter
Rendkívül hatékonynak találtam a kezelést. Kórtörténetet állít fel Richárd és a kezelésen túl különféle gyakorlatokat mutatott, amelyek segítenek a deformáció megszüntetésében!

2018. szeptember 05. szerda
Kalinkáné Győrössy Anna
Áldás a kezeire! :) Még az elején tartok a kezelésnek mert egy "romhalmaz" vagyok, aminek a felépítéséhez idő kell, de az eddigiek alapján jó szívvel ajánlom mindenkinek! Már nem recseg a nyakam, és nem szédülök ha csinálok egy fejkörzést, és a második kezelés után tudok törökülésben ülni ami eddig nem ment fájdalom nélkül. Az utolsó kezelés után még jelentkezem

2018. szeptember 04. kedd
Szabó Imre
Mindig segít a kezelés ha fájdalmaim vannak, köszönöm!!!

2018. augusztus 30. csütörtök
Soós Jánosné
Nagyon kedves segítőkész, szimpatikus emberek mind Richárd, mind a kolléganői ! Ami nagyon szimpatikus, hogy nem ígér azonnali gyógyulást, de még is reményt ad, hogy sikerülhet !

2018. augusztus 28. kedd
 
Powered by Phoca Guestbook

Üzenet küldése