Fontos információk

A GVT-terápia ára: 8 000 Ft. A további árakról az Árak menüpontban tájékozódhat.

A kezelést minden esetben előzetes időpontfoglalás után lehet igénybe venni. A kezelést megelőző napon emailben emlékeztetőt fog kapni az időpontról. A már lefoglalt időpontját lehetőleg még előző nap, de legkésőbb 2 órával előtte mondhatja le az emailben található "Lemondás" linkre kattintva vagy telefonon. Amennyiben időben érkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Ha az Ön kezelését a megbeszélt időponthoz képest 20 perccel később kezdem el, kezelése ingyenes lesz, és ez esetben szíves elnézését kérem a várakozásért.

Azonban ha Ön késik, a kezelésére szánt idő annyival lesz rövidebb, ahány percet késik, valamint a kezelés teljes összegét ki kell fizetnie. A kezelési idő 20-40 perc között változhat, a kezelendő személy állapotától függően.

Abban az esetben, ha a kezelési időpontjára nem érkezik meg, és azt legkésőbb két órával előtte nem mondja le emailben vagy telefonon (SMS nem elfogadott), a kezelés teljes összegét ki kell fizetnie. Ebben az esetben a kezelés díját kérem átutalni az alábbi számlaszámra: OTP Bank, Balog Richárd 11773054-00616258, vagy személyesen behozni a kezelőhelyre. Átutalás esetén a megjegyzés rovatban a név, és a postacím szerepeljen, amire a számlát kiállítom és postázhatom. Ameddig a kezelés teljes összege nem érkezik meg hozzám, nem áll módomban újabb időpontot adni.

Ezen rendelkezések annak érdekében történtek, hogy tiszteletben tartsuk egymás idejét.

A kezelés mindenki számára egy lehetőség, hogy teljesebb, egészségesebb életet élhessen.

Tudnia kell, hogy nem helyettesít semmilyen szakorvosi vizsgálatot. A terápiám kiegészítő kezelés lehet a konzervatív nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezik.